Infoa Flat Power -pennun ostajalle

Ennen pentujen syntymää otamme vastaan alustavia varauksia. Ilmoitamme pentujen synnyttyä onko meillä tarjota sinulle pentu.

Haluamme nähdä pennunostajat edes kerran ennen kaupantekoa ja pennun luovutusta. Luovutamme pennut 7-8 viikon ikäisinä uusiin koteihinsa.

Pentu rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja tunnistusmerkitään mikrosirulla. Teemme kirjallisen sopimuksen koiran kaupasta Kennelliiton lomakkeella.

Pentu on suositusten mukaan madotettu ja eläinlääkäri tarkistaa pennut ennen luovutusta.

Meillä pennut syntyvät ja elävät kotona Parolassa, tottuen alusta alkaen elämän moniin tapahtumiin, ääniin ja ihmisiin. Pennut totutetaan pillikutsuun. Ne ulkoilevat omassa ulkoaitauksessa sekä pihamaalla ja metsässä. Niille tullaan myös näyttämään riistaa. Kesällä kasvavat pennut pääsevät uimaan.

Saat pennun mukana pentupakkauksen, joka sisältää ainakin noutajataluttimen, dummyn, pillin ja ruokamerkin pentupakkauksen ja myös paljon muuta extraa sekä kirjalliset ruokintaohjeet. Liitämme pennunostajat Suomen sileäkarvaiset noutajat ry.n jäseniksi.

Järjestämme pentutreffiejä sekä koulutuspäiviä, jonne kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita. Kannustamme pentujen omistajia eri harrastusten pariin ja autamme löytämään alueellasi toimivat noutajakoirayhdistykset / koirakerhot ja niiden koulutustarjonnan.

Onnea uuden perheenjäsenen kanssa! Apua ja tukea saat aina kasvattajilta.

 


 Syreeni-pentueen pentupaketit (2019)


Ystävyyspentueen pentupaketit (2018)

Marianne Forsell, Söderkulla
marianne.forsell@flatpower.fi

p. 050 4001865

Anu ja Kimmo Vorobjev, Parola
anu.vorobjev@flatpower.fi
p. 050 5867585

                                        

 Made by Flatpower.fi

www.flatpower.com