Infoa Flat Power -pennun ostajalle

Ennen pentujen syntymää otamme vastaan alustavia varauksia. Ilmoitamme pentujen synnyttyä onko meillä tarjota sinulle pentu.

Toivomme, että näemme pennunostajat edes kerran ennen kaupantekoa ja pennun luovutusta. Luovutamme pennut 7-8 viikon ikäisinä uusiin koteihinsa.

Pentu rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja tunnistusmerkitään mikrosirulla. Teemme kirjallisen sopimuksen koiran kaupasta Kennelliiton lomakkeella.

Pentu on suositusten mukaan madotettu ja eläinlääkäri tarkistaa pennut ennen luovutusta.

Meillä pennut syntyvät ja elävät kotona Parolassa, tottuen alusta alkaen elämän moniin tapahtumiin, ääniin ja ihmisiin. Ne ulkoilevat omassa ulkoaitauksessa sekä pihamaalla ja metsässä. Niille tullaan myös näyttämään riistaa. Kesällä kasvavat pennut pääsevät uimaan.

Saat pennun mukana pentupakkauksen, joka sisältää ainakin noutajataluttimen, dummyn, pillin ja ruokamerkin pentupakkauksen ja myös paljon muuta extraa sekä kirjalliset ruokintaohjeet. Liitämme pennunostajat Suomen sileäkarvaiset noutajat ry.n jäseniksi.

Järjestämme pentutreffit sekä joitakin koulutuspäiviä, jonne kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita. Kannustamme pentujen omistajia eri harrastusten pariin ja autamme löytämään alueellasi toimivat noutajakoirayhdistykset / koirakerhot ja niiden koulutustarjonnan.

Onnea uuden perheenjäsenen kanssa! Apua ja tukea saat aina kasvattajilta.

 


 Syreeni-pentueen pentupaketit (2019)


Ystävyyspentueen pentupaketit (2018)

Marianne Forsell, Helsinki
marianne.forsell@flatpower.fi

p. +358 50 400 1865

Anu ja Kimmo Vorobjev, Parola
anu.vorobjev@flatpower.fi
p. +358 50 586 7585

                                        

 Made by Flatpower.fi

www.flatpower.com