Tuomarit  Ryhmät  Ilmoittautuminen  Tiedustelut  Tiedotteet  Toimikunta  Aikataulut  Tulokset  Etusivu

 
ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on päättynyt!
 


Kiitos ilmoittautumisesta näyttelyymme!

Mikäli et saanut numerolappua, saat sen rokotustodistusten tarkistuspisteestä. Paikalle tulee saapua tuntia ennen arvosteluaikaa, kuitenkin 12 mennessä. Muistaottaa mukaan koirasi rekisterikirja, rokotustodistukset, näyttelynumero ja -hihna, hakaneula sekä juoma-astia.

 


Rokotusmääräykset/Vaccination rules
www.kennelliitto.fi
Näyttelyssämme noudatetaan Suomen Kennelliiton hallituksen hyväksymiä rokotusmääräyksiä.

Penikkatautirokotus:
Penikkatautirokotus annetaan pennulle kaksi kertaa. Tehosterokotteesta tulee olla kulunut vähintään 14 vrk
ennen kokeeseen tai näyttelyyn osallistumista (kahden viikon varoaika). Ensimmäinen tehosterokote on voimassa yhden vuoden, tämän jälkeen annetut tehosteet ovat voimassa kolme vuotta. Mikäli koiran penikkatautirokotus on vanhentunut, tulee rokotus uusia vähintään 14 vrk ennen kokeeseen tai näyttelyyn osallistumista (kahden viikon varoaika).

Raivotautirokotus (rabies):
Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee olla kulunut vähintään 14 vrk ennen kokeeseen tai näyttelyyn osallistumista (kahden viikon varoaika). Alle vuoden ikäiselle koiralle annettu, sekä luolakokeissa ja luolametsästyksessä käytettävien koirien rokotus on voimassa yhden vuoden. Muutoin rokotus on voimassa kaksi vuotta. Mikäli koiran raivotautirokotus on vanhentunut, tulee rokotus uusia vähintään 14 vrk ennen kokeeseen tai näyttelyyn osallistumista (kahden viikon varoaika).

Lisäohjeita rokotuksista koiran omistajille:/More information
Ulkomailta saapuvien koirien kohdalla noudatetaan EVIRA:n (Elintarviketurvallisuusvirasto) kulloinkin
voimassa olevia ohjeita,
kts. http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet_ja_terveys/tuonti_ja_vienti/koirat__kissat_ja_fretit/


Tunnistusmerkintä
Näyttelyyn osallistuvien koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä (joko Indexel- tai Datamars-mikrosiru tai
tatuointi). Mikäli koira on merkitty jollain muulla kuin Indexel- tai Datamars-mikrosirulla, tulee näytteilleasettajan tuoda mukanaan soveltuva lukulaite. Tunnistusmerkintöjen tarkistus näyttelypaikalla tapahtuu pistokokein.

Tartuntatauteihin liittyviä muita määräyksiä:
Jos koira sairastuu penikkatautiin, tarttuvaan maksatulehdukseen, kennelyskään tms. tarttuvaan hengitystieinfektioon, parvovirusripuliin tms. tarttuvaan mahasuolikanavan tulehdukseen, koira ei saa osallistua näyttelyihin, kokeisiin tai kilpailuihin ennen kuin se on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria. Ulkoja sisäloistartunnat on asianmukaisesti hoidettava ennen kuin koira saa osallistua näyttelyihin, kokeisiin tai kilpailuihin. Huom!
Puutteellisten rokotusten tai tunnistusmerkintöjen vuoksi hylätyn koiran ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Typistetyt koirat
1.3.2001 lähtien kaikki ennen 1.1.2001 syntyneet typistetyt koirat voivat osallistua näyttelyihin, kokeisiin ja
kilpailuihin riippumatta siitä minkälainen koiran tausta on. Tämä koskee siis myös suomalaisen kasvattamia koiria. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyihin, kokeisiin ja kilpailuihin.
Ulkomaisessa rekisterissä olevan koiran ilmoittautumiskaavakkeeseen tulee liittää kopio koiran rekisterikirjasta. Koiran on oltava FCI:n hyväksymän järjestön koirarekisterissä.

Tuomarinmuutokset
Suuresta koiramäärästä johtuen olemme joutuneet tekemään tuomarimuutoksia (#), jotka ilmenevät oheisesta aikataulusta. Mahdolliset peruutukset tuomarimuutoksen johdosta on postitettava viimeistään 20.8. ja sairastapauksen vuoksi 2 viikon sisällä näyttelystä toimitettava eläinlääkärintodistus osoitteeseen: Sirpa Kuhlström, Käräjäpolku 15, 14300 Renko.
Näyttelyn järjestäjällä on oikeus vähentää palautuksista aiheutuvat käsittelykulut.

Huom!

Telttojen pystytys tartanille on ehdottomasti kielletty. Teltat siis vain juoksuradan ulkopuolisille alueille.

JA MUISTATTEHAN, ETTÄ KOIRIA EI MISSÄÄN NIMESSÄ SAA JÄTTÄÄ AUTOON!

 

Toivotamme kaikille näytteilleasettajille menestyksekästä ja antoisaa näyttelypäivää!
t. Näyttelytoimikunta 

   
 
 
 

 Made by FlatPower