Etusivu/Front page    Esittely/About us    Koirat/Dogs    Muistoissa/In memoriam    Pentueet/Litters    Pentuja/Puppy plans
 

-------------------------------

Yhteystiedot / Contact

Anu ja Kimmo Vorobjev, Parola
anu.vorobjev@flatpower.fi

Marianne Forsell, Söderkulla
marianne.forsell@flatpower.fi

p. 050 04001865
 


 
-------------------------------

 

 

Anu ja Kimmo Vorobjev

Olemme harrastaneet sileäkarvaisten noutajien kanssa vuodesta 1990. Kennelnimen Flat Power saimme vuonna 2000. Ensimmäinen pentueemme syntyi vuonna 2005. Marianne tuli mukaan kenneliimme vuonna 2017.

Kimmo harrastaa metsästystä, niin noutajien kanssa sorsastuksen merkeissä kuin hirvikoirien kera hirvestystä. Anua kiinnostaa näyttelyt.

Perheeseemme kuuluu kaksi jo aikuista lasta; Olga ja Sasha, jotka molemmat asuvat jo omillaan. Tällä hetkellä kotona asustelee neljä sileäkarvaista noutajaa; omat kasvattimme Varpu ja Marvi, Ruotsintuonti Lila ja Portugalista lentänyt Lyra sekä jämtlanninpystykorvat Tina ja Puuttini.

Täältä voit lukea historiaa
koiraharrastuksenja kennelin alkuajoista >>


 


Anu ja kennelin ensimmäinen kasvatti
Nero (C.I.B C.I.E FIN & BALT & EE & LT & LV MVA FI JVA LVV-13 LVVV-17 Flat Power Hercule Poirot) Flattien erikoisnäyttelyssä 2017


Kimmo Elenan ja Lilan kanssa treenaamassa
.

 
 

MARIANNE FORSELL

Ensimmäinen ikioma koirani sileäkarvainen noutaja Laku (FI TVA BH Flatkiss Alexis Merlot) tassutteli taloon ala-asteeni päätyttyä kesällä 2003. Sen jälkeen flatit ovatkin aina olleet enemmän ja vähemmän osa elämääni. Rotu, joka on ennen kaikkea ihanalla iloisella luonteellaan vienyt sydämeni.

Tällä hetkellä kotonani asustaa sileäkarvaiset noutajat Lahja ja Wili sekä vappuna 2020 laumaan liittynyt bordercollie Ruu. Lahjan kanssa olemme kilpailleet MM-tasolla tottelevaisuuskokeissa. Lisäksi rodunomaisia lajeja olemme treenanneet sen verran, minkä aika tokolta on antanut periksi. Näiden lisäksi näyttelyt ovat rakas harrastus minulle, ja Anun ja Kimmon kasvattaman Leon (Multi Ch & W Flat Power Criminal Intent) kanssa sainkin kokea ikimuistoisia ja ainutlaatuisia hetkiä näyttelykehissä.

Elämäni koiran lisäksi sain myös tärkeät ystävät elämääni ja on ilo saada jakaa tulevaisuuden suunnitelmat kasvatuksen ym. osalta tässä tiimissä :)

Linkki vanhoille sivuilleni, joissa paljon muistoja matkan varrelta >>

* * * * * * * * * *

 

 

 Made by Flatpower.fi

www.flatpower.com